Цитата:
Сообщение от ГРИБ
обороты так же зависают на 1500-1800 на несколько секунд, потом спускаются до ХХ+"Добавка к оборотам ХХ при движении (об/мин)", а после остановки уже на ХХ. Оно то у всех так, я понимаю, но неужели никак не решить этот бок, а то чо мотору напрасно крутиться, реветь и жрать лишние граммы бенза, когда уже подкатываешься накатиком к светофору
|
В мене так само, мікас тримає оберти і чекає доки увікнеться передача, так передачі переключаються плавніше. Попробуй погратися з таблицею "Установка приоткрывателя", вона керує РХХ в режимі привідкривача, плюс там є ще таблиці з поправками відносно температур.
Також хочу сказати що чіпексплорер не дає можливості змінювати всі параметри мікаса, багато таблиць і параметрів не відкриті.
Цитата:
Сообщение от UzzzVer
Гы.
Мастурбация GoXX и Gob проблему не решит.
Только, перед тем как шиться, изучи внимательно порядок работы с 10,3+ Капризные они к криворукости прошивальщиков - умирают часто.
|
Вся капризність в тому, що спочатку пробують прошивати, а потім читають інструкцію намагаючись вияснити що я зробив не так. Коли натиснув кнопку з"єднання, то можна тільки шити прошивку, читати прошивку чи навіть пробувати діагностувати не можна, так як команда конекту яка подається чи при читанні прошивки чи при спробі діагностики як мінімум вимикає головне релле, і обезживлює мікас.