Показать сообщение отдельно
Старый 14.10.2014, 12:25   #7
vics13

Машина: Slavuta 110308 1.3Si
Длина: 212950мкм
Диаметр: 41мм

Якось писати сюди й нічого... Їздить собі коник потихеньку мізки особливо не парить.
Окрім двох подій, які сталися з коником позаминулого тижня.
Якось їду я з роботи пізно. І тут повністю зникає холостий хід. І взагалі, їхати коник відмовляється. До гаража метрів 300 залишилося. На підсосі з горем пополам доїхав.
Наступного дня подивися - відломилася дротинка від роз"єму клапана ЕПХХ. Припаяв. Клапан клаца але холостого нема. І взагалі працює двигун якось через раз. Чхає у вихлопну навіть прогрітий. Вирішив я що час карб перебрати самостійно. До цього такого ніколи не робив, тому спочатку почав вивчати першоджерела (і форум у тому числі). Розібрав. Відмочив. Вимив, тільки карбклінера 2 пузиря пішло. Продув. Поміняв все, що можна поміняти. Жиклери встановив такі, які й були: 95/95, 165/145. Дійшла справа до налаштувань.
Суміш виставив. Холостий майже рівний, +-30 обертів коливається.
А от встановлення пускових зазорів мене загнало у кут. Жодне першоджерело не вказало однозначно (навіть всередині першоджерел купа розбіжностей) які повинні бути пускові зазори для двигуна 1,2 л?
Я залишив ті, що були. Тільки на дросельній заслонці 2 камери зробив мінімальний зазор (як рекомендують, аби тільки щось світилося).
Які ці пускові зазори потрібно виставити для двигуна 1,2 л? Бо зараз після запуску оберти занадто високі і потрідно відразу ж підсос утоплювати наполовину.
vics13 вне форума   Ответить с цитированием