Показать сообщение отдельно
Старый 05.11.2014, 22:52   #2359
Славочка

Славочка

Машина: Рено тРафег 1,9 грузопас коротышка
Длина: 45360мкм
Диаметр: 36мм

Чувак сідає в таксі і так гонорово:
- Я генеральний продюсер телеканалу. Мені тре негайно на роботу!
- Три сотні! - Таксист почіхав неголену щоку.
- Чо так дорого? - Надув щоки генпродюсер.
- Прайм-тайм, курва, - поплював в долоні таксист - Всюди корки. Їдемо?.
- Вперед! - Генпродюсер страшенно поспішав.
- Спонсор нашої поїздки - Маалокс і печії, мов не бувало! - Святково промовив таксіс. — А моя теща п'є нескафе-класік. Спокуса смаком!
- Ми поїдемо чи ні?
- Поїдемо! Вольво - машина для наших доріг! Відчуйте задоволення від поїздки на Вольво! Пасажири та автомобіль застраховані в компанії АСКА!
- Ми поїдемо сьогодні, чи ні? - Звірів генпродюсер.
- А зараз їдемо! - Зрушив з місця таксист. Але через метрів двісті знову зупинив машину. - Головне - безпека пасажира, Тому ми практикуємо поїздки на першій передачі! Поспішай з розумом! В салоні цієї машини вас вітає страхова компанія Мотор! Я напружено працюю. Харчуюся, як доводиться. А це дуже і дуже шкідливо! То зараз, щоби втихомирити черговий приступ легкого голоду, у вас на очах з'їм Данісімо. Зверніть увагу на моє щасливе і задоволене обличчя! Данісімо - і нехай пасажир почекає!
- Ви наді мною знущаєтеся?
- Я схожий на того, хто міг би собі таке дозволити? Вже їдемо! - Витер водій величезною долонею залишки йогурту в себе на губах. - От тільки зап'ю Активією від Данон! Допоможемо своєму шлунку! В животі ураган - то вживай еспумізан!
- Я поспішаю, - стогнав генпродюсер - ви це розумієте, чи ні? - Він починав плпкати. - Мені треба на роботу!
- Я теж хотів вчора подивитися бокс! І подивитися весь! Без перерв на твою кінчену рекламу! А тепер сиди і слухай!

http://t2d.com.ua
Славочка вне форума  
13 (13)