Цитата:
Сообщение от Logos
Перепрошую що вклинююсь в тему, але хочу вставити свої 5 копійок, не мордуйте редукторів завтулюванням, хорошого розходу від цього важко дочекатись, а фінансових затрат так. В мене знайомі брали б/у редуктора і не регулюючи ставили на авто( чого не підтримую!!!), регулювання зводилося до крутіння дозатора, і вписувались в розхід 10л по місту на ваз 2108-2109. Проблема в правильній установці, в хорошому прогріві редуктора, в незалежності від змішувача, хоча сам надаю перевагу врізкам(дешевше). Завод на те і завод (тримає інженерів) щоб розраховувати узагальнючі дані для авто, а підгін конкретно під кожне авто ви здійснюєте регулюванням редуктора і дозатора. Тепер що до суміші, щоб не паяти хитромудрих конструкцій до лямбди просто слід підєднати емулятор лямбда зонда із індикацією якостісуміші (стає як на інжектор так і на карб) , і побачите якість суміші за допомогою лампочок ціна питання 220 грн(принаймні у мене)+ гайка і лямбда зонд (для карба щоб вварити в випускний колектор карбюраторного авто). Повторююсь це суто моя думка, а і ще нагадався, зрізи в врізках робляться під кутом 45 градусів, і робляться вони для того, щоб повітря яке заходить в карбюратор при зустрічі із врізкою не заважало створенню розрідження всередині врізки (Коли немає зрізу, повітря частково попадає в середину врізки, що понижує швиддкість витягування з неї газу, може навіть виникати свист, погіршується якість сумішеутворення). Якщо десь помилився виправляйте, завжди цікаво послухати інших, істина народжується в дискусії.
|
А как вы можете объяснить тот факт шо вазы ланосы китайчики с моторами полторашной кубатуры машины в два раза больле весом чем тавромобили и хавають газа в городском режиме так же как и тавромобили 9-10 литров? Вы видели удивление в их глазах ЧТО? КАК? шо тоже спалит газу как и моя машина? Все уверены в том что таврославута должна жрать газу 7л. А в реалии вовсе не так.
И теперь ответьте мне редуктора на 100ХП (70 квт) хватает газель тягать.
Зачем тавромобилю с 58 сильным мотором такой мощи редуктор?
В томасетовском редукторе на 100хп диаметр штуцера второй ступени 5.6мм. И так я его перевтуливал. К таким размерам я пришел тернистым путем эксперементов. Такой штуцерок для Томаса могу только я вам рекомендовать ибо никто больше не занимался. Половина моего бортовика первая его часть про эксперементы с гбо потом мне отписываться по ходу эксперементов надоело. Мое желание подогнать гбо под тавромотор никого не заинтересовало.

Так вот при родном штуцере шоб в трасее получить расход в 7л. на 100км/ч то дозатор выставлен такт шо она 150 км/ч непаедет. Если дозатор отпустить шоб поехало то сожреть десятку газа на 100 км пути. С переделаным штуцером при 150 км/ч расход газа на литр меньше.