Тема: Emgrand EC7-RV
Показать сообщение отдельно
Старый 02.02.2015, 12:23   #70
XamiL

XamiL

Машина: Emgrand EC7-RV + ГБО
Длина: 6250мкм
Диаметр: 37мм

29.8ткм.
Пройшов ТО-3, нарешті встановив фаркоп.
Оскільки в Рівному представники дилера відмовились ставити фаркоп (є підозра що вони лише масло вміють міняти), вирішив приурочити установку до ТО3 і з'їздити в Львів, до оф. дилера.
Що ж, по відношенню до клієнта звісно небо і земля. В Рівному щоб довести будь-яку дрібницю дилеру, тобі ви*буть мізки настільки що ти вже готовий все за свої гроші замінити.
У Львівського ж представника АІС такі плюшки:
- Без питань домовились поставити "лівий" фаркоп не знімаючи з гарантії. Лівий - це аналог оригінального, українського виробнитва, куплений не в них. Для порівняння фаркоп Автопристрій мені обійшовся в 850грн., а ціна в дилера - в районі 1700грн. Пропонували навіть щоб я поставив собі сам, вони лише печатку в гарантійку поставили б, що все ок
- Узгоджують перелік робіт з клієнтом. Якщо в книжці пише на 30ткм. заміна паливного фільтра, а я їжджу на газу, самі радять не викидати грошей на заміну. І так по кожному пункту.
- Запитали про побажання, зауваження. Обмовився їм що на відстані 60км. від міста радіо фіговенько ловить, хотілось би краще, але то таке сказав та й забув. Після ТО манагер каже перевіряли ваше радіо, все ок, але на всякий випадок по гарантії поміняють антену, вже погодили з центральним офісом, правда антена приїде за 2 дні . Оцього я вже ніяк не очікував, можливо таке й має бути відношення до клієнта на нормальних сервісах. Бо пробував те ж саме сказати дилеру в Рівному на Пежо-сервісі, так там включили радіо на СТО (в межах міста), сказали "у вас все робе, шо ви хоште", і на цьому все.
- Без питань можна привозити свої розходніки.

Тепер по цінах:
- ТО-3 - 1787грн. (заміна мастила/фільтрів/тосолу + регламентні роботи).
- установка фаркопу, підключення електрики - 580грн. (фаркоп Автопристрій, 850грн.). Сам вирішив фаркоп не встановлювати, бо для цього потрібно зняти задній бампер, фари, обшивку багажника; демонтувати підсилювач бампера, прикрутити балку фаркопа, підключити елктрику, підрізати рідний бампер, зібрати все в зворотньому порядку. Якщо коротше - лінивий я став, в славуті за півдня з перекурами зробив би, а тут ліньки
Традиційно, фотке:

XamiL вне форума   Ответить с цитированием