Тема: Emgrand EC7-RV
Показать сообщение отдельно
Старый 02.02.2015, 17:37   #3
XamiL

XamiL

Машина: Emgrand EC7-RV + ГБО
Длина: 6250мкм
Диаметр: 35мм

тада, я сам покумекав, більше там причин не може бути
тим більш всі передумови до цього були

Цитата:
Сообщение от XamiL Посмотреть сообщение
...
В холодну пору, коли клімат за бортом показував -18С, охолоджуюча рідина перетворилась на сніжну кашу Біди не наробило, але пічка в той вечір довго прогрівалась.
Ще від славути в гаражі залишалось трохи тосолу - долив в той же вечір. На другий день поїхав скандалить в АІС, але хулі тут докажеш - переміряли ареометром, вже плотность норм. Єдине чим "втішили" - сказали що в них такий тосол, який на морозі може в кашу перетворюватись.
Ну і звідки ноги ростуть - під час прийомки машини літом помітив що в бачку тосолу нижче мінімуму. Попросив майстра долити, на що отримав відповідь "тут недалеко магазин, будете їхать купите літру собі на долив". Майстер звісно був культурно посланий, з аргументацією що я щойно купив нову машину і прямо з площадки поїду тосол купувать на долив? Скінчилось все тим що поки я підписував папери, рівень в бачку вже був нормальний, як тоді сказали - долили охолоджуючої рідини. І думав же тоді що могли води долять, потрібно вдома плотность переміряти, але на радощах від покупки авто все з голови вилетіло .
...

Вже відзвонився в львівський сервіс, спитав про гарантійну заміну радіатора пічки - на місці погодили, чекаємо тепер погодження від головного офісу.
XamiL вне форума   Ответить с цитированием