1956 км
Сьогодні проходив ТО-0 на " Галичина-авто " у Львові.
9.40-виписують наряд на виконання робіт
9.50-стою в черзі на мийку
11.10-нарешті вже миють мою машину
11.30-заміна масла і фільтра. Роботу виконував вже старший дяпан, акуратно, поважно, з розумінням справи. Сказав що машині нічого не бракує. 8)
12.00-перевірка ховодової.Саме більше мене вбило в плані обслуговування.Майстри - накурені олені, бля, халявщики і уроди випивші

:twisted: Шось подьоргали, потарбали, дві гайки підкрутили і сказали шо всьо добре. Ну і добре шо все добре, але ставлення в них до роботи препаршиве!!!
12.15-регулювання клапанів. Нормальний чувак, спокійно все зробив, двигун став тихіше працювати.
13.00-14.00-обід :?
14.15.-електрик.Той дяпан показався нормальним, але трохи халявщик-тіпа перевірив як світять фари, сказав що гут, але я знаю що то не так, буду сам регулювати.Потім під"єднав свій компутер, протестував, сказав що все добре.
Рекомендував замінити свічки. І все.
Отаке в мене було ТО-0.
По грошах - 370грн, з них 208 грн розхідні матеріали.
Обслуговування на Галичина-авто дуже слабоньке, тягне на рахітську трійочку, а для себе зробив всновок, що якщо машина буде добре їздити, то ще на ТО-1 поїду, а потім заб"ю на гарантію, бо бачив як не охоче беруться до ремонту китайських чері, прямо таки жахаються від них всі майстри, і до таврій в них ставлення не краще ІМХО. Я в ремонті машин дещо розумію, тому всі ці роботи я зможу робити сам.
Приїхавши до дому я замінив свічки на "опельовскі" куплені за 64 грн.
На даний момент машиа літає і я цим дуже задоволений1