Показать сообщение отдельно
Старый 06.05.2015, 14:06   #2
RABBS 2.0

RABBS 2.0

Длина: 23530мкм
Диаметр: 22мм

Цитата:
Сообщение от Андрей Олегович Посмотреть сообщение
Идите по совместительству в подсобники к батюшке в соседний храм.
та если бы.

Цитата:
Сообщение от Petro Посмотреть сообщение
А. Я перепрошую, в церкві Богу моляться, чи національні ідеї шукають? Чому католиками, до прикладу, можуть бути і поляки і італійці і іспанці без створення польсько-католицької, італійсько-католицької чи іспансько-католицької церкви мадридського і окремо барселонського патріархату?
може тому що у поляків та італійців трохи інша історія була? може тому що італійці та поляки майже не були під впливом Россіі? а якщо і були під впливом іншого народу, то ті теж були католиками? Україна це гранична терріторія між заходом та сходом, тому і стільки конфессій, скільки хотіло на неї впливати. а Європа та Россія давно визначилися зі своїми релігіями, тому мінятися там особливо нічого не буде.

до речі- Європа також, в свій час, була роздерта на різні релігійні течіі (зараз різні течіі лишилися, тільки живуть мирно, більш-меньш), згадайте протестантів проти католиків, потім кілька різних протестанських течій, які, до речі, могли гуртуватися по національному признаку.

ну і згадаймо іудеїв, з їх національною релігіею. це я до того, що українці не унікальні в поєднанні релігійних та національних ідей.

зауважте- я не хочу доказати що це правильно, я тільки констатую факти.