Показать сообщение отдельно
Старый 17.06.2015, 19:59   #614
RABBS 2.0

RABBS 2.0

Длина: 23530мкм
Диаметр: 23мм

Цитата:
Сообщение от Андрей Олегович Посмотреть сообщение
Конкретно в законе речь идёт про общеобразовательные школы.
А Вы начали нести какую-то пургу про церковные.
вы тот закон видели? (с)
Цитата:
Сообщение от Андрей Олегович Посмотреть сообщение
Ссылка на оригинал есть в статье,
по поводу которой Вы начали изливать своё недовольство.
Я думаю, Вам не нужно просить благословления начальства,
чтобы нажать на ссылку.
Это не греховный поступок.
я давал вам шанс привести цитаты из закона и просто раздавить меня морально. вы же как то вяло отсылаете на сайт Рады и невнятно троллите.

ну был я там. подтверждения ваших слов ненашел. речь идет только о школах основанных только самими религиозными организациями. о том, что священник, шаман или далай-лама прийдут в общеобразовательную школу, там ни слова.
или я что-то не так понял?

вот с сайта-

І.* ‬У Законі України* «‬Про освіту*» (‬Відомості Верховної Ради УРСР,* ‬1991,* № ‬34,* ‬ст.451*)‬:

1*) ‬абзаци шостий і сьомий статті* ‬6* ‬викласти у такій редакції:
*«‬незалежність освіти від політичних партій,* ‬громадських і релігійних організацій* (‬крім навчальних закладів,* ‬заснованих релігійними організаціями*);
науковий,* ‬світський характер освіти* (‬крім навчальних закладів,* ‬заснованих релігійними організаціями*);»;

2*) ‬Статтю* ‬9* ‬викласти у такій редакції:
*«‬Навчальні заклади в Україні незалежно від форм власності відокремлені від церкви* (‬релігійних організацій*)‬,* ‬мають світський характер,* ‬крім навчальних закладів* ‬(дошкільних,* ‬загальноосвітніх,* ‬позашкільних і професійно-технічних та вищих*)‬,* ‬заснованих релігійними організаціями.*»;

3*) ‬Статтю* ‬34* ‬доповнити абзацом одинадцятим у такій редакції:
*«‬дошкільні навчальні заклади,* ‬засновані релігійними організаціями*»;

ІІ.* ‬У Законі України* «‬Про дошкільну освіту*» (‬Відомості Верховної Ради України,* ‬2001,* № ‬49,* ‬ст.259* ) ‬частину шосту статті* ‬11* ‬викласти у такій редакції:
*«‬6.* ‬У дошкільному навчальному закладі незалежно від підпорядкування,* ‬типу і форми власності не допускаються створення і діяльність організаційних структур політичних партій та релігійних організацій.* ‬Дане положення не застосовується до дошкільних навчальних закладів,* ‬заснованих релігійними організаціями.*»