Цитата:
Сообщение от Андрей Олегович
Конкретно в законе речь идёт про общеобразовательные школы.
А Вы начали нести какую-то пургу про церковные.
вы тот закон видели? (с)
|
Цитата:
Сообщение от Андрей Олегович
Ссылка на оригинал есть в статье,
по поводу которой Вы начали изливать своё недовольство.
Я думаю, Вам не нужно просить благословления начальства,
чтобы нажать на ссылку.
Это не греховный поступок.
|
я давал вам шанс привести цитаты из закона и просто раздавить меня морально. вы же как то вяло отсылаете на сайт Рады и невнятно троллите.
ну был я там. подтверждения ваших слов ненашел. речь идет только о школах основанных только самими религиозными организациями. о том, что священник, шаман или далай-лама прийдут в общеобразовательную школу, там ни слова.
или я что-то не так понял?
вот с сайта-
І.* У Законі України* «Про освіту*» (Відомості Верховної Ради УРСР,* 1991,* № 34,* ст.451*):
1*) абзаци шостий і сьомий статті* 6* викласти у такій редакції:
*«незалежність освіти від політичних партій,* громадських і релігійних організацій* (крім навчальних закладів,* заснованих релігійними організаціями*);
науковий,* світський характер освіти* (крім навчальних закладів,* заснованих релігійними організаціями*);»;
2*) Статтю* 9* викласти у такій редакції:
*«Навчальні заклади в Україні незалежно від форм власності відокремлені від церкви* (релігійних організацій*),* мають світський характер,* крім навчальних закладів* (дошкільних,* загальноосвітніх,* позашкільних і професійно-технічних та вищих*),* заснованих релігійними організаціями.*»;
3*) Статтю* 34* доповнити абзацом одинадцятим у такій редакції:
*«дошкільні навчальні заклади,* засновані релігійними організаціями*»;
ІІ.* У Законі України* «Про дошкільну освіту*» (Відомості Верховної Ради України,* 2001,* № 49,* ст.259* ) частину шосту статті* 11* викласти у такій редакції:
*«6.* У дошкільному навчальному закладі незалежно від підпорядкування,* типу і форми власності не допускаються створення і діяльність організаційних структур політичних партій та релігійних організацій.* Дане положення не застосовується до дошкільних навчальних закладів,* заснованих релігійними організаціями.*»