Цитата:
Сообщение от Yurasvs
Да, работы сделано много. Но давайте посчитаем, уважаемые кроты (с).
Смысл этого всего лишь в том, чтобы в ГБО4 избавиться от газомозгов, которые стОят 1500грн... На фоне общей стОимости ГБО это не так уж и много.
|
Не забувай що до тих мізків ще потрібна проводка і куча датчиків без який вони не працюють, тому там економія не обмежується сумою в 1500 грн.
Цитата:
Сообщение от Yurasvs
Смысла тратить время на разработку особо нет, разве что для спортивного интереса...
|
Ну мене терміни не піджимали, обладнання по мірі наявності вільних коштів почав скупляти минулого року, доки зібрав все залізо, то і доробив без ззусиль газоблок.
Цитата:
Сообщение от Yurasvs
Вот если чуть-чуть изменить целевую аудиторию... Выкидываем входы и выходы для бензофорсунок, добавляем датчик температуры-давления, синхронизацию от трамблера, в память карты для времени впрыска по двум-трем координатам. На выходе получаем блок, который можно поставить на карбюраторную машину, при этом получим 4 поколение без бензомозга, шкива-маховика 60-2 и других сложностей. Вот это я думаю может иметь спрос.
|
Я для себе не ставив мети заробити на цьому, хоча я і так заробив зекономивши круглу суму.
Товариш що мені допомагав в розробці, переровляв карбову славку на інжектор, не хотів купляти мікаса то зробив сам блок керування, то каже що в кінцевому варіанті вийшло дорожче. Зараз він розробив блок що працює і з газом.