Цитата:
|
Сообщение от Пасечник
http://www.morelhifi.com/products/mob_2way.html
Вы действительно верите что дины за 200-500 у.е. кто-то другой делает у себя? А даже если и в Китае, то что в этом плохова. Вот еслиб сказали что на Украине, но можно задуматься о качестве.
|
А при чому тут питання віри? Мій знайомий був як на заводі в Германії, так і в Ізраїлі. Так що віра тут ні до чого.
А поганого в китайських виробах я бачу те, що це ширпотреб. Він може бути і дорогим, але залишатись ширпотребом, тому що вони не навчились копіювати суть, поки що тільки зовнішність. Та й не можна суть зкопіювати, її треба прожити, щоб вилити в своє творіння.
Я не ідеалізую той самий Морель, наприклад, у них теж є свої слабкі місця, але на цій акустиці можна будувати серйозні системи - для душі. А на китайських поки що виходить хіба дорогі - для понтів.
Пропоную експеримент. Я зараз доробляю машинку на всьому некитайському, вона буде появлятися на змаганнях. Робіть хтось китайську систему, топового рівня. Тоді просто порівняємо.
ПС. До речі, Морель потрохи звертає ручне виробництво. Через повсемісне засилля дешевоъ китайщини. Так що якість буде падати потрохи. Так і хочеться сказати: "дякуємо великому китайському народу за його гігантський вклад в ширпотребізацію людства". Зате тепер кожен школяр може купити пачку з написом "хай-енд" за пару сотень...