Показать сообщение отдельно
Старый 25.08.2015, 15:07   #5197
marchelloUA

Машина: Таврія Нова ЗАЗ 11021635 1999 року (люкс), ГБО 2 покоління (але редуктор в даний момент знято), СПБТ
Длина: 20мкм
Диаметр: 0мм

Цитата:
Сообщение от soladko Посмотреть сообщение
У вас либо мегабедная, либо мегабогатая смесь. Во втором случае есть риск запороть двигло. мне 24 литра хватит проехать 384 км. вот и думайте, нужна ли вам гарантия, если у вам сейчас дешевле на бензине ездить, чем на газу.
Всім привіт. В мене сьогодні, можна сказати, ще один день народження. Їхав сам до МРЕВ вписати в техпаспорт газ, бо якраз взяв сертифікат на газ. Проїхав від дому кілометри 2,5 або 3. Почали мені сигналити водії, я не зразу помітив що димить з-під капота. Заглушив, заїхав на зупинку маршруток в кишеньку. Зразу підскочили інші водії, почали пробувати відкривати капот, бо в мене ричаг не реагував. Кароче якось вирвали капот, від’єднали клеми акамулятора, тушили двома вогнегасниками. Загорілася запаска, вигоріли патрубки, потік тосол. Місце займання показує, що закоротила електрика, яка стосується ГБО (це механік заглядав, не експерт).

Добре що були біля мене інші водії, які швидко зорієнтувалися. На трасі перед тим їхав з жінкою і двома дітьми, так були зовсім безлюдні місця. Була би біда.

Причепили трос, тормоза вигоріли спереду, гальмував ручником. Загнали в гараж.

Слава Богу, що обійшлося.
marchelloUA вне форума