Показать сообщение отдельно
Старый 31.08.2015, 23:45   #5
ATV
Забанен

Длина: 128280мкм
Диаметр: 0мм

Цитата:
Сообщение от Greep Посмотреть сообщение
рокет и две простяцкие антенны, затянешь термоусадкой на всякий случай... не хватит, думай по антеннам шось мощнее... и в догонку, Ubiquiti по надежности и грозоустойчивости очень даже хороши....
Цитата:
Сообщение от vics13 Посмотреть сообщение
Greep має рацію.
Обійдетеся одним Рокетом і не буде проблем з його підключенням до роутера. Тим більш Ви говорили що роутер десь по середині території.
Про оцей Рокет йде мова? http://ubiquiti.net.ua/tochki_dostup...rice&order=ASC
Антени від звичайного роутера взяти? А вони не будуть гасити свій же сигнал?
Так тут вибачте зовсім другий бюджет.
І ще один нюанс. Замовник не зрозуміє мене якщо я потім почну міняти антени. А можливості перепробувати різне обладнання в мене на жаль немає.

Про роутер. Він підключений до телефоної лінії, ця ж лінія виведена в одному з кутів бази. Я можу адсл-роутер просто перекинути на інше місце у кут бази, під'єднати до нього Нанос М2 (кут горізонталі 60* покриє майже 80% бази та всі доміки на території). З протилежного куту бази знаходиться декілька будівель в тому числі й адмінбудівля. Кинути туди кабель нема можливості - лише вай-фай. І один з пріоритетів забезпечити цю будівлю інтернетом. І тому логічно на цю будівлю я планую поставити другий нанос м2 у режимі репітера.
Якщо вірити Викс13 то перший нанос прошиє базу наскрізь. Без використання зовнішніх антен.
Може використати якусь точку доступу (з можливістю пілключення зовнішньої антени) з зовнішньою антенною полярізацією на 360? (під'єднати до адсл роутера який стоїть в центрі а у дальньому куті поставити ще один нанос?
ATV вне форума   Ответить с цитированием