Отже, щодо результатів
Спочатку вирішив поміряти тиск в рампі. Купив манометр на 5 атм, шланг, відкрутив на рампі ніпель, з'єднав це все, запустив насос.
Манометр показав порядка 2,8 атм. Завів двигун. Насос показувати почав те саме. Натискав і на кнопку, і оберти давав, і зняв шланг який іде від РДТ до ресивера. Манометр показував те саме. А в результаті манометр розлетівся по частинах!!! Коротше вірність результатів тут ніяка... Скло манометра відпало поки я роспаковував його....
І що цікаво:
коли я зняв шланг від РДТ до ресивера, двигун набрав обертів, і майже не було провалу! Це я побічно побачив. Якщо одягну шланг, то знов те саме, провали, холостий приупав. А коли знімаєш одразу оберти підпригнули, якось щолі легше двигун працює, натискаєш на дроссель інтенсивно розганяється.
Може це комусь щось підкаже? Бо у мене після карба мислі зовсім ішні щодо цього...
Далі промучався, намагався підключити ноутбук. Втратив багато часу поки зрозумів, що к-лайн просто почав сипатися (використовую другий раз), щупи всередині повідпаювалися. Пропаяв к-лайн, підключився.
Проблема ще в тому, що будь яка зміна напруги і він вирубаєтьсЯ, потрібно вимикати программу, вимикати юсб, вмикати тощо. Навіть венитлятор який постійно вмикався і все збивав вибивав к-лайн.
Для замірів використовував програму Мікас-Онлайн Володимира, за що йому окреме дякую. Програма дійсно дуже функціональна, я навіть не очікував, професіонально написана.
То по замірах.
При першому підключенні (які стояли при покупці) значення були такі: Gxx 70, Gob 120
Змінив Gxx на 30. ЗАвів двигун, двигун одразу заглох. Пару спроб - те саме.
Далі виставив 80, 100. Почав замічати що провал почав падати.
В районі Gxx = 120 провалу майже і нема, взагалом майже норма, одразу відчуває дроссельну заслонку. Але при цьому двигун не заводиться сам, потрібно трошки на дроссель а коли вже заведеться то норм. При 150 відчутно що двигун вже переливає.
С горем навпіл, з постійними сбоями і перепідключеннями доки не сів ноутбук зняв такі параметри:
При Gxx = 130
Витрата палива ~ 0.9
Час вприску ~ 2,97 мс
Тиск в ресивері ~ 360 ммртст
РХХ ~ 53 кроки
При Gxx = 150
Витрата палива ~ 1,2
Час вприску ~ 3,30 мс
РХХ ~ 60 кроків
При Gxx = 90
Витрата палива ~ 0.9
Час вприску ~ 2,4 мс
Тиск в ресивері ~ 335 ммртст
РХХ ~ 49 кроки
При Gxx = 60
Витрата палива ~ 0.9
Час вприску ~ 2,29 мс
РХХ ~ не вдалося зняти
При Gxx = 75
Витрата палива ~ 0.9
Час вприску ~ 2,30 мс
Тиск в ресивері ~ 394 ммртст
РХХ ~ 60 кроки
Вийшли ось такі з горем навпіл заміри.
При Gxx більше 100 провал пропадає, спочатку двигун заводився ідеально, оберти різко піднімалися, потім плавно опускалися, як в іномарках. А коли двигун повністю прогрівся то перестала взагалі запускатися поки дросселем не допоможеш. якщо допоможеш то ХХ тримає
__
Щодо ДК.
Відключав, підключав. На результан ні що ніяк не вплинуло
Напругу на ньому програма показувала десь 0,4
__
Покажу трошки відео.
Ось безуспішний (скоріш за все) тест на тиск палива.
Там же на відео і провал видно, що спочатку глохне, смикається, а потім набирає оберти.
https://www.youtube.com/watch?v=sm79...ature=youtu.be
при Gxx = 120 двигун ще заводився ідеально (на відео видно). потім чомусь перестав взагалі при такому параметрі, я так думаю після повного прогріву. Хоча і до цього гарячий був, більше 80 температура.
https://www.youtube.com/watch?v=6-Qz...ature=youtu.be
Потім коли ставиш більше 100 Gxx двигун не заводився (про те що вище писав), схопився і заглох.
Ось так:
https://www.youtube.com/watch?v=UQDs...ature=youtu.be
_______
Окреме запитання
mavrsmart
А чому на ХХ не повинно шипіти незвідки?? У мене навіть карбюратор шипів.