Показать сообщение отдельно
Старый 01.10.2015, 12:58   #402
vics13
 
Адрес: Бердянськ
Возраст: 55
Сообщений: 17,388
Машина: Slavuta 110308 1.3Si
Длина: 212950мкм
Диаметр: 39мм
По умолчанию

Цитата:
Сообщение от кук Посмотреть сообщение
Для солодкого на любителя треба часто і 100 г/л і більше, але все починається з вмісту в суслі. У мене в цьому році приблизно 22 г/л. Крім того, якщо є умови для зберігання- холодний погріб, то можна і менше цукру давати, бувало і 40 г/л, і нічого, нормально.
Можна зробити сухе, з остаточним цукром- після бродіння сухаря добавити цукор. Теж непогано, але на любителя.
Я додавав цукор у сусло. Який первинний вміст цукру був - не знаю, виноград був солодкий, кислота зовсім не відчувалася. І от коли воно переграло, залишку цукру зовсім не відчувається.
__________________
СМИ сегодня есть инструмент идеологии, а не информации.
Главное в их сообщениях — идеи, внедряемые в наше сознание контрабандой.
vics13 вне форума   Ответить с цитированием