Став МК
1,0 він простий як двері
2,0 просто ставиться
3,0 коштує 40-60 грн (якщо більше просто скажи. що в тебе теж є діти) :o
4,0 якщо звикнеш їздити з тахометром, але не сподобається ця дешева брехлива електронна фігня - викинеш не жалко (у бджілок жалко, а людям Skoda)
5,0 в ньому ще є вольтметр - корисна штука
Якщо ні то є купа різних приладів від ТАЗів та інша тайванська похабня зі стрілками та без, підсвідки, відсічки, звукові сигнали і все за що ти хочеш віддати грошики будуть тобі впарені!
Їздить без ТАХа паршиво, бо на звук не завжди зорієнтуєшся. крім того перед тим як я почав активно їздити на батіній машині він її завжди реглював у крутого карбуратощега... ХХ був не нижчий 1200... з усіма відповідними наслідками (він там тільки СО виставляв і брав деньгу)
У мене зараз 600-650 літом і 800-850 зимою, м'яко кажучи різниця є
Особливо тахометр пригодиться якщо візьмешся настроювати двигло, я так відрегулював емульсійні трубки - розсверлю і їздю = провал на 2800 значить тре вернуть стару трубку (емульсійні трубки в ГДС солекса активно втручаються в утворення суміші після 2500 об/хв), так само вийвеш бувало малий дифузор І камери і катаєшся по двору - система холостого ходу дає можливість двиглу розкрутитися до 1500-1800 об/хв (значить не здря ротрочив жиклер ХХ сверлом на 0,6)
І так далі. Тахометрус дуже головна деталь.
Єдино що електронні брешуть як собаки - змінюють оберти в залежності від напруги обртсеті
Але
1,0 до цього звикаєш
2,0 змінює на 50-150 обертів, а це не критично (щоб відрегулювати ХХ все виключиш і усьо)
3,0 після встановлення фільтра на вході все більш-менш відповідає реальним обертам.
Останнє Тахометр економить ваші гроші, бо дозволяє точніше визначати моменти перемикань
Тахометр робить Вас швидшим, бо економить секунди при вчасному перемиканні