То Ламберт
На капоті часто можна попасти в зону низького тиску і нічого з тієї діри не зловить... а у мене немає аеродинамічної труби щоб прощупать свій капот на предмет зон високого/низького тиску. Це в принципі головна проблема. Другорядне я краще там напиляю дірок для наскрізної продувки, щоб запах бенза і паленого щеплення не затягувало в салон (о як нана їздить - усьо димить). відповідно замість лізти під дно на захист картера і бризговики повітря полізе/витянеться крізь дюрки на капоті і створить додаткову прижимну силу, як у всяких пристойних Субару SТі
То Палм
Цитата:
задняя стенка не должна иметь прямых стенок--кароче она должна плавно перетекать в сужение...а не как у тебя на эскизе....(закон о турбулентности №2)
второе на входе надо будет ставить регулировочную заслонку..по всей плоскости(не для ограничения.а для регулирования напрааленности потока)
|
Задню стінку треба вивести плавно як жіночу фігуру? тобто щоб повітряний потік не скидав всяке лайно в заборнику а тяг його глибше, чи турбулентності на вході буде мало для початкового очищення. (на ескізі не вказував, але морда заборника зашивається дрібною сіточкою, а стоятиме він за трохи крупнішою сіточкою морди передка на відстані 1-1,5 см, щоб знову ж таки надлишок потоку здувався і змітав сміття) що про це думаєш?
Що означає для направления потока? ПДЗ буде обмежувати потік - це я розумію, але яка різниця як його направляти в трубопровід? Взагалі є думки про тупінчатий завихрбвач, який би складав за собою сміття як тромб в артерії. Але я не знаю як розрахувати. За ним можна потсавить калібрований отвір для зливання/видування води (багато тиску не зїсть, а лишньої води буде менше)
Чи не міг би ти тикнуть носом в нормальні книжки по аеро/гідродинаміці?