Цитата:
Сообщение от Vlad_73
Підкажіть будь ласка порядок ваших дій. Ви самостійно придбали лічильник і пішли до газової служби? Державну повірку нового лічильника робили? Скільки коштувала повірка?
|
Якось так:
- Лічильник Арсенал забрали на перевірку (стоїть з 1997 року). Звичайно ж, йому пасочки.
- Я знав, що будуть парити мебранник, що є для мене не прийнятним (квартира).
- Скачав на сайті Ямпільського заводу усі дозвільні документи на їх Ж4РЛ і пішов у метрологію місьгазу де сказав що хочу роторник і документи їм.
- Мене культурно послали і сказали що мало що я хочу і доведеться перехотіти. Вибив із них копії доків, на основі яких мені відмовили. Головне в них, що встановлення мебранників є рекоендаційне, а не обов"язкове.
- Я пішов до начальника міськгазу і написав гнівну петицію на 2 сторінки А4, у якій спираючись на скачані із сайту заводу документи і копії із метрології художньо розписав незаконність їх примусу встановлювати саме мембранники і взагалі неможливість його встановити через ремонт, конструкцію меблів, брак вільного місця які доведеться наполовину викинути та інше і на основі цього просимо дозволу встановити роторний лічильник.
- Слідкуємо щоб секретутка обов"язково зареєструвала вашу заяву у вхідній документації і дала вам дані реєстрації, можемо йти додому.
- Раз у пару днів телефоную секретутці і цікавлюсь станом справ.
- Десь через тиждень секретутка подзвонила сама і сказала що заяву підписали і можна купувати лічильник і нести його в метрологію (у них реально немає у наявності роторників.
- Купую лічильник. Ось тут
http://yapz.com.ua/
- Несу у метрологію. Там посміхаються ведуть мене з лічильником у лабораторію. Чекаю 20 хв. доки вони його перевіряють. Безкоштовно. Не забуваємо старий лічильник забрати. Про всяк випадок.
- назначають дату встановленя. Приїздять, ставлять. Безкоштовно.
- The end.