шланг буде помірно довгий і не шланг, а скоріше за все зкручу із жесті конусну трубку - потік на вході у корпус фільтра буде рухаитися швидше за машину

, а потім потрапить в корпус і його там трохи прикрутить щоб не продавлювало пилюку крузь фільтр.
По любе потрібно спочатку виклеїть зі смоли нову морду і встановить туди решітки і діоди для підсвітки цього мегарулез девайса
То Палм
Всі бамперні надуви практикуються у країнах де є ДОРОГИ. Це не просто певна кількість заасфальтованої поверхні. що сполучає певні пункти на карті. Судячи по закиданості мого бампера всякою грязюкою ставить внизу не буду.
+ я не збираюсь робить із Таві Ферарі, тому мені не треба супер надуви (я про щільність повітря біля землі та використання бампера як передЗАБОРНИКА ну там струю хитро ловить чи ще щось) задача - зробить машині вливання конячок на швидкості біля 100. Щоб можна було притопить по трасі і за 15 хв доїхать від тещі до мами (в зворотньому напрямку нема чого спішить)
Покищо експеримент заморозюється. бо виявляється моя сесія буде раніше ніж я на неї чекав :oops: