Показать сообщение отдельно
Старый 20.03.2008, 00:47   #32
Рост ®
Гость

По умолчанию Re: Продукция Monacor

Цитата:
Сообщение от ex_Dancer
Цитата:
Сообщение от Рост ®
Цитата:
Сообщение от ex_Dancer
с 9 утра до часу ночи...
это ж 16.5 рабочих часов. :shock:
с одной стороны респект за усердие, с другой... а шо там делать столько времени то? :shock:
Мосьє халтурщик? Тоді зрозуміло.
В мене на акустичну підготовку двох дверей іде два-три дні мінімум. Це в середньостатистичних проектах. Невже, якщо би можна було зробити скоріше, я би навмисно тягнув час? Тут же почасової оплати нема, правда?
Приехали . И меня в халтурщики записали на ровном месте
Может быть у нас разные понятия о "середньостатистичних проектах". может быть, спорить не будем.
Для меня среднестатические двери это Баня м1 на филенке, сверху сплен, еще слой вибропласта на внут. часть(в данном случае сьемную и люменявую), бит 5L под карту. Тут работы - час на каждую дверь. Это с перекурами и втыканием в потолок.
Учитывая вышеописанное, сомневаюсь что туда закатывали Бомб в три слоя.
достойного завершения всего
Тоді зрозуміло. Я говорив не про шумоізоляцію, а про акустичну підготовку. При цьому в двері не закатується максимальний шар вібри, це безглуздо і не працює, але технологія значно складніша. І зумовлена вона основним критерієм - двері мають мовчати, коли звучить динамік. Не в сенсі елементарних механічних призвуків, типу дребезжання пластику, механізмів і т.п., а акустично мовчати.
ПС. До речі, забув про подіум/проставку, яка має не лише являти собою максимально жорстку і цілісну з дверима конструкцію, але й не пускати звук під карту - я надіюся, це теж в тебе годину забирає на кожні двері? І визначення потрібного довороту... А ще дроти прокласти (особливо в сучасних машинах, де роз`ємні колодки - страх як радісно крізь це все кабель тягнути)...

Так що в нас таки дуже відмінне уявлення про середньостатистичний проект. Тому не варто от так, основуючись лише на власному досвіді заявляти про ... скажемо так, неефективне використання часу

ППС. Не ображайся на "халтурщика".