03.11.2007
Ну що ж...
Як то кажуть: рука тюнера завжди чешеться, причому не завжди до п’янки, а здебільшого тягнеться до якогось чотирохколісного-донора...
Вот і я протримавшись всього дев’ять днів без ключа в руках знайшов собі авто-об’єкт...
Ітак донор:
Модель: ЗАЗ "Таврія"
Рік випкску: 1992 р.
Двигун: бензиновий - 1100
Колір: білий.
Власниця: Julia (ТТК Glamour Girl)
Стан атво (після попередньго огляду):
кузов - нормальний, перефарбований рік чи два тому
ходова - розбита ніби на ній на говерлу галопом піднімались
салон - сток, безпорядок, пилюка, ознаки проживання дрібних гризунів
двіглун - завівся зразу (після заміни акума), працював тупо но рівно...
гальмівна система - починає оживати після другої прокачки
Мета: зробити людині автомобіль - придатний для їзди, який буде виділятись з сірого потоку клонів...
Заточка автомобіля (мається на увазі звук, слалом, кіт-кар чи просто сіті-тюнінг) буде уточнятись пізніше - за бажанням власниці...
Завдання:
1. Відремонтувати все що поломано: двигун, ходова, салон.
2. Ліквідувати максимум заводських недоліків, які заважають нормальній експлуатації авто.
3. Власне тюнінг.
До роботи над проектом ЛЮСЬКА-ПІДСНІЖНИК запрошуються всі члени ТТК та решта бажаючих. Впевнений, що силами своїми та за допомогою одноклубників ми зробимо з цього донора пристойний автомобільчик та зайвий раз доведемо, що в ТТК руки ростуть звідки треба...
День перший "ЗНАЙОМСТВО"
Я і OUTRAGEOUS прихопивши з гаража EVILA кракаділи, міні-компресор, жменьку ключів та пару банок REVO, поїхали знайомитсь з таврончиком...
Ситуація класична... акум посажений, бак пустий, колеса спущені...
1. Акум поставили новий - "WESTEN" (ціна питання 260 грн.) дякую К2.
2. Колеса підкачали.
3. В бак залили 5л 92-го...
Зачистили клеми, завели і перегнали то OUTRAGEOUSA в гараж. По дорозі я оцінив стан авто - який описав в першому пості.
В першу чергу планую погнати ЛЮСЬКУ до толкового ходовіка так як до гаража ми її переганяли зі шв 25 км/год. - боялися що колеса повідлітають. Вже взяв в G@RMONA взірці перехідників, які дозволять взути ЛЮСЬКУ в вазовські гальма та колеса...
В понеділок повезу їх до токаря - хай робить дублікати.