Re: Re: Re: Re: Re: Re: ТАВРИЯ ЛЮСЬКА-ПОДСНЕЖНИК
3.12.2007.
Значить так - даю звіт зразу за два дні...
День - Карбо-тяпниця
З самого ранку відвіз Люську до карбюраторника Сергія, який працює в гаражах за білим замком. Майстер він толковий і перевірений не одною машиною (в т.ч. і Ракетою)...
Завдання майстру було дане таке: карб, запалення - перевірити і поміняти все що має натяк на несправність
На наступний день Люська була готова з наступними змінами/замінами
- повна прочистка карба з заміною всього, що міняється (холостий хід виставлений на 750-800 об/хв, жикльори - 95/95)
- заміна паливного і повітрянного фільтрів
- заміна свічок (зі старих працювала лише одна)
- заміна бігунка трамбльора
- профілактика трамбльора
- виставлений кут випередження запалення
- відрегульований підсос
ну і може ще щось, але я вьсого не запамятав....
Ціна питання запчастини+робота = 220 грн.
Показники жопометра після вищевказаних робіт такі:
- машина заводиться з півоберта
- обороти стабільні
- робота двіглуна стабільна - без провалів і троїнь
- одним словом - НОРМАЛЬНО! )))
День - ДВЕРНИЙ-ПОНЕДІЛОК
користуючись тим, що на роботі весь день не було світла, поїхав в гараж і наверстав упущене за вихідні:
- поміняв наружну ручку в пасажирських дверях (попередня лопнула)
- відрегулював двері і замки так що їх без зайвих зусиль зможе закривати і відкривати ненатренована жіноча рука (під час робіт загинула одна тяга і 50 грамм різник наконечників і пружинок)
- настроїв тяги саленоїдів сигналізації так, щоб кнопки опускалися без нажимання на двері коліном... (синдром Машки :? )...
- ну і трошки тунінгу на десерт - трошки обезшумили (попередньо очистивши від масла) двері. Шумили вібропластом. Технологія стандартна - зробив з паперу матрицю - вирізав по ній кусок сплену - трошки прогрів феном - скрутив - запхав в двері - розкрутив - розгладив - прогрів феном - розгладив - прогрів феном - розгладив - прогрів фе.... і т.п.
Вот власне і все. Фоток не даю бо не робив.
Дякую за допомогу: Гуменюку і Сліку (за фен).
Думаю що найближчим часом перевірим чи у Люське все нормально з головою... і ще треба добратись до коробки - принаймі глянути чи там дуже ужас чи просто ужас...
Ну і чекаєм на ГТЦ+ВУ від Омара з Житомира... бо парашутів в заначці я не маю!!!
|