28.12.2007 р.
Власне фотки:
Салон до...
Там де площадка для ніг пасажира сталь прохудилась, тому ми поклали туда лист плситфікатора, який принагріванні прийняв форму підлоги, а потім затвердів і став чк пластмасовий...
Mr OUTRAGEOUS з листом вібрапласту BANNY-M1
Наш вірний помічник. У вільний від нагрівання шумки час він гріє наш гараж.)
Салон після... залишились невеликі необроблені ділянки, які закриємо з залишків вібропласту
http://img208.imageshack.us/img208/2955/img4633qo7.jpg
Встановлений вакуум-підсилювач та головний тормозний циліндр
29.12.2007 р.
Пятниця-развратніца.
1. Купили карпет. Чорний. Без резинової підкладки, щоб у кузова не пріли сіднички... 2х4 метра - 200 грн.
2. Купили тоненький карпет для обклейки боковин багажніка... Правда не дуже чорний... но це виправить час і атмосфера...
3. Забрали обвіси...
І поїхали в гараж... (Я і OUTRAGEOUS)
- зідрали молдінг... лишилось тепер маленькою зубною щіткою з дерти скотч... швидкість здирання 0,5-1 см за хвилину...
- майже закінчили шумку салону... прошумили десь 80-85% поверхні + капот.
- зняли рідні - бампера і фари і приміряли нові.... Дивиться непогано. Порадувало що обвіси зовсім не низькі... з нашими півметровами бардюрами це великий плюс... Правда підганяти обвіси треба буде некисло і кріплення робити... і все таке...
- знайшли крісла від хонди сівік (чи я вже писав про це?)... кароче знайшли... ціна смішна... аж встидно казати... тому не скажу... стан непоганий... головне що вони від купе - тому відкидаються вперед одним махом... на днях будемо їх підганяти....
Ну власне все... Велике дякую Чорному за обвіси, Тарасу за допомогу в гаражі... Тані за круасани... Гоhмону за піци, які він так і не привіз... Назіку за шумку... Рулі тоже за шумку... Фараону за підказку де шукати карпети...
п.с. У звязку з заміною обвісів і отпики - рідні продаються... і сідушки тоже... майже пів таврії!!!! йопт... все ціле і файне... хіба задній бампер трошки приласкали болгаркою за те що не хотів відчіпатися....
Ну і фоти:
БЕЗ ЛИЦА
Приміряєм новий фейс:
Капот нафік:
Капот деж поклеїли шумкою:
Загальний вигляд:
А з залишків ще замутили нижню білизну з вібропласту - кого цікавить - пишіть в пріват - але попереджею - ДРОГО БО ЦЕ ЕКСКЛЮЗІФ!!! )))
Фотки попи:
Бонус-фотка прибраного гаража:
Вже почали пошуки оптики. Думаю будмо брати WESSEM - і не дорого і якість ніби непогана.
Вот знайшли задні модулі: