Показать сообщение отдельно
Старый 26.03.2008, 18:52   #15
ATOM
Гость

По умолчанию Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ТАВР

09.02.2008

Тавро-субота....
Після двутижневої паузи, повязаної з тим, що в мене була ціла гора справ і проблем накінець добрався до Люськи...

Хоча неправда... Протягом цих двох тижнів я забрав від кравців перетягнути дверні карти. Повернув їм вставки, щоб вони їх зробили ще раз, але без квіточок. Узгодив дизайн та спосіб нанесення малюнку на стелю.

Що робили сьогодні:

- завели Люську після 3-х тижневого стояння. Крім того що здо акумулятор, то ще й зясувалося що в неї пустий бак... Проблеми з заведенням полягали ще й в тому що неможливо було виставити підсосо, атк всі дроти і троси скручені в салоні в один жмут. Потім додумалися регулювати його прямо на карбі.

- застелили багажнік.
- поставили задні карти та бокові накладки
- обесшумили та вчепили передні дверні карти. шумили сплєном. зараз карти не ідеально прилягають до вдерей, але думаю у звязку з тим, що додався сплєн, який з часом спресується.
- і ще пробавилися дві години з педаллю тормоза, яка жахливо теліпалася вліво-вправо. Мало того, що на вискакувала з під ноги, що само по собі дуже небезпечно, так вона ще й не попадала на датчик який включає стоп-сигнали. Як вияснилось, в основі ричага педалі вилетіла втулка, яку ми з Чуком заганяли назад протягом 1,5 годин.

Вот фотозвіт:

Но-коментс, і навіть не скажу чий це зад)))

Тоже ноу-коментс...)))

Рамштайн - зе бест!!! )))

Закінчений багажний відділ, не вистачає лише вставок в дверні карти

Місце де ми заганяли ту кляту втулку... Тепер вона точно нікуда не вискочить так її тримає стальний хомут

Передній дверний карт необесшумлений

І обесшумлений

І встановлений

І ще один

І вот такий салон вимальовується

Дякую всім хто сьоні був і допомагав:
Пашок, Гуменюк, Азур Роня, Рамштайн, Чук, Фараон...
ВЕЛИЧЕЗНЕ ДЯКУЮ ЗА ДОПОМОГУ!!!

І ще маленька тавро-неділя в догонку...

Якраз знайшлася робота, яку краще робити коли ти в гаражі один...
Підгонка карпету. Здавалося, щож там його підганяти? Кинув собі на підлогу і все... Але так я вже привик, ощ все має бути зроблено гарно і акуратно...

В певних місцях карпет довелося прорізаи і вирізати сегмент для того щоб він щільно прлиягав до кузова. В основному на поворотах і там де звужується центральний тонель...

Ну і пару фоток...

Якраз одне з аких місць

А тут видно як поступово стелиться карпет...
Промазується клеєм на згибах підлога і карпет - вони трошки підсихають - а тоді кладеться і гнуться поки він не прийме форму підлоги

Ну а це так... Романтичний офтоп...

Велике дякую за допомогу парі перчаток, 88-му клею, пачці вінстона і свому фотіку )))