Поїхали далі...
Панель з самого ранку поїхала на перетяжку...
Сідушки чекають своєї черги...
Сьогодні таки вчепили задню маску з модулями і віставили зазори наскільки це було можливо. Бампер і маску знімали-ставили раз 50.
G@RMON поколдував над педалью газа, я не дуже активно верталася на своє місце, коли скидаєш газ...
Завтра продовжимо.
11.03.2008 р.
Вчора-сьогодні:
- замінив дверний замок на водійських дверях, так як старий таки вмер і 2 годинний ремонт йому не допоміг.
- поставили передні дверні карти, прикрутили всі ручки, накладки і т.п. Треба лише купити нові ручкі склопідіймачів
- повністю зашили багажнік, отвори для проводки до модулів закрили нарізаним ущільнувачем, задню фальшпанель закріпили саморізами
- поміняли клєми на акамуляторі
- обробили перетворювачем іржі нижні днище дверей
Велике дякую за допомогу Андрію Гіві та Ramsteiny за допомогу...
І ще OUTRAGEOUSy за доставки до авторинку і назад...
І ще НАЗІКУ 100НХ за болгарочку...
13.03.2008 р.
Таврозакупки...
- приїхали накінець довгоочікувані модулі HELLA... вигляд у них просто шикарний, ну і ціна відповідна 1500 грн...
- купили галогенові противотуманки WESSEM. Дві на перед і одну дла задньої передачі. Ціна одного модуля - 60 грн.
- купили декоративну решітку рожевого кольору. 45 грн.
- купили пластиковий центральний тонель. Навіть не підозрював про його ічнування, а зранку помітив на одній фотці в неті. Ціна питання 59 грн. + кріплення 7 грн.
- корпус запобіжників зразу з запобіжниками. 35 грн. Точно такий самий як на тій ссилці
- і купили дві ручки склопідіймачів...
Дякую за допомогу в закупках G@RMONy і Ланцеру за наданий транспорт.
Тавровечір:
- поставили ручки склопідіймачів, правда вони труться об замшу... ((
- трошки підняли передній бампер щоб зменшити зазор між бампером і маскою
- підігнали отвори під протитуманки (щоб не загяняти сквозні саморізи треба буде зробити подіум зі скловолокна)
- довший час бавилися з модулями... там все досить складно. для того щоб прикріпитит їх так, щоб була можливість регулювання (а це обовязково) треба нарощувати скловолокном подіуми і робити спеціальні стальні гнізда для шарнірів...
одним словом завтра почну освоювати техніку роботи зі скловолокном... якщо хтось вже має досвід буду дуже вдячний за допомогу!!!
14.03.2008 р.
Так виглядає блок запобіжників
Так виглядають роздовбані подіуми для модулів, які завтра будемо переклеювати
Так виглядає саб МАГНАТ (б\у), до якго я додав захисну сітку рожевого кольору. Навіть вдалося зробити її сферичною.
Так виглядають крісла від сівіка, які завтра поїдуть на перетяжку
16.03.2008 р.
Тавросубота...
Фраза дня: ЗАПОДЛІЦО - це таке маленьке западло... )))
Мисль дня: поки ми закінчемо цей проект, людство вичерпає природні запаси нафти ))))
День почали з того що забрали з перетяжки панель. Якість звісно не ідеальна, але вини майстра тут мало. По-перше флок при розтягуванні не звужується назад, по друге він не дуже хотів клеятись до герметика. Але в цілому, панель явно краща ніж була!!!
І ще здали сідушки на перетяжку. В середині наступного тижня вони будуть готові.
Далі прийнялися за скловолоконні роботи. Виготовили подіуми для передніх модулів. Робили шляхом нашарування скловолокна.
Потім висврелювали в них отвори для самих модулів...

В кінці тавродня два таких подіуми ми приклеїли до маски та залиши підсихати.
Ще поставили тунель. Правда G@RMON вирішив, що його може зірвати зустрічним вітром і присобачив його сквозними болтами )))
Вийшло досить непогано.
По ходу робіт до нас завітали люди з Фабрики Рекламних Ідей і зняли розміри з Люськи для майбутніх вінілів. думаю що на тижні вони будуть готові.
Також з волокна для садової проволки зробили кріплення для майбутньої декоративної сітки так як з власного досвіду знаю, що на голому герметику та сітка далі 6-го магазину не проживе...
І ще купу часу витратили на пошук варіантів кріплення протитуманних фар. Справа в тому що фари, які я купив, мають досить незручне кріплення - близько розташоване до самого корпусу. Заганяти в бампер сквозні саморізи мені не дозволила совість. Пробували багато різних варіантів: і нарощували кутики під кріплення, і робили подіуми з ПВХ, і думали щоб виготовити стальну рамку, але так нічого і не вийшло. Правда в кінці дня ми з Роньою зробили два подіума - просто відлили їх з поліефірної смоли в коробках і додали пару кусків скломату для жосткості.
Принаймі я (а може і ще хтось з присутніх) навчився працювати зі скловолокном...
Ну іще пару фоток, так сказать "із необузданого":
Велике дякую учасникам Люськa Тюнінг Team:
Азуру, Гормону, Чуку, Рамштайну, Роні, Гіві...
П.С. Блок запобіжників так і не змогли поставити... будемо просити Nazika....