Цитата:
Сообщение от Зорге
Скорее всего дело в том, что домашние куры используют свои мышцы по назначению, а фабричные просто сидят на месте и жрут. По этому у них мясо от костей отходит легко и даже беззубый их может есть. Кстати у нас в семье курица-это базовое дежурное блюдо если нет времени готовить после работы. Посолил-поперчил, в рукав или фольгу, и на час в электропечь под 250 градусов. И можно заниматься своими делами. С любым гарниром впоследствие улетает на ура лучше всяких пельменей-мивин. Правда иногда действительно хочется химии аж зубы сводит! Тогда как Раббс две пюрешки развожу с какой нибудь сарделькой.
|
Ехххх.....
Роздобудьте десь 2 півня. Домашніх. Із села. Чим древніші півні - тим краще.
І зваріть з них холодцю. Як звичайно. Помили - пошматували - кинули у кастуляку - залили водою десь на півтора пальця зверху м"яса (палець тримаємо горизонтально

). Коли закипить то стоїмо довго і нудно над каструлею і знімаємо піну, білок, який згорнувся та іншу каку. Холодець буде чистий і прозорий. Вариться воно десь 4-5-6 годин, до тих пір поки м"ясо майже почне відставати від кісток. За деякий час до готовності солимо за смаком, додаємо чорний перець і лаврушку і часник зубчиками.
Потім розділяємо усе по тарі. Обов"язково беремо тільки чисте м"ясо. Щоб ніяких кісток, хрящів, шкіри! Заливаємо бульоном.
Виносимо на холод. Усе.
Еліксір жизні.