Показать сообщение отдельно
Старый 17.05.2016, 09:44   #8
Petro

Petro

Машина: Сенс +ГБО 4 КМЕ, ФІОРІНО
Длина: 275660мкм
Диаметр: 49мм

Цитата:
Сообщение от Zazik-sens Посмотреть сообщение
Большинство так и тянет перелезть с темы к моему магазину...

Все оговаривается заранее и согласно Законодательства.
Если хотите накладные от предпринимателя, зарегистрированного по 3группе - оплачиваете на р/счет, предоставляете свои рег.документы или паспорт. За вас счет организуем и возврат накладных с личной подписью.
КОРОЧЕ - любой каприз за ВАШИ деньги, можем даже разрезать запчасть по-полам
До чого тут "как захотите"? Ви вимагаєте пруфів, що детлька була оріджінал. І як пруфи сприймаєте ксерокс накладних і тут же кажете, що документи даєте на вимогу. Суперечка в іншому.
Моделюємо ситуацію. Припустимо я захочу замовити у вас залізяку, не суттєво що. В телефонній розмові домовимось, що залізяка буде оріджінал, документів не вимагатиму. В нас же клуб джентельменів, ми віримо на слово. Якщо залізяка на другий день вийде з ладу, вона віднесеться до "неоріджінал" бо немає накладних?
Скажіть, АвтоЗАЗ на заводі комплектує оріджіналом чи підробками? В мене новий Сенс. На тисячі десь п'ятій замінили по гарантії праву піввісь: розлетівся тришип. На ТО1, коли машині був 1 рік і 12500 пробігу поміняли по гарантії ремінь генератора, бо "розсипались" "доріжки".
Скажіть, чому я маю думати, що з.ч які мені поставили замість тих якими комплектувалась машина - кращої якості?
І ще, що вважається орігінальним маслофільтром? Мені на ТО-0 і ТО-1 ставлять "Промбізнес" Це оригінал?

Цитата:
П.С. Из ваших претензий к ЗАЗу, дОООлгих и нудных переливаний из пустого, вы именно нашли слабую сторону - подшипники, к производству которых ЗАЗ вообще никаким боком
Так проблема ж не в підшипнику, а якраз в обробці ролика.

Последний раз редактировалось Petro; 17.05.2016 в 09:48.
Petro вне форума  
2 (2)