На жаль озвучена ціна десь удвічі перевищує мої уявлення про те, скільки має коштувати народне авто. Саме народне. Для сільського дядька якому потрібно перевезти декілька лантухів картоплі з городу. Пару раз на місяць з'їздити до райценту на базар, чи в справах. Та славута що випускалась раніше - для багатьох родин була доступна по ціні. І зараз вірою і правдою слугує своїм власникам. У мене була надія, що відродиться народний, доступний автомобіль. Але $10000 - це аж ніяк не народна ціна

Ті, хто в змозі зібрати таку суму, звичайно будуть дивитись на інші моделі і не вітчизняні, звичайно. Але що робити тим родинам, кому авто потрібне не як розкіш, а як необхідний помічник у господарстві. Якби поставили планку в межах 5-6 тис. То певно попит на такі авто був би досить великий. Але ж 10 - це забагато. Я можу помилятись, але мені здається, що якраз сегмент ринку дешевих авто явно незаповнений. А в діапазоні 10 - 15 тис - величезна конкуренція. Тут вітчизняним автовиробникам конкурувати з відомими брендами майже неможливо (це моє іхмо, Можливо я дещо помиляюсь.)