Тема: Slavuta Nova О_о
Показать сообщение отдельно
Старый 01.06.2016, 11:50   #18
Michurin

Michurin

Машина: Славута 1.2L, 2004-го року народження, Рено Сандеро 1,4, 2011
Длина: 117180мкм
Диаметр: 38мм

Якраз падіння ціни на мою Славуту мене і не лякає. У мене машина 2004-го року, карбюратор, кузов в ідеалі, ЛФП - як із салона, пробіг - 97 тисяч, по механіці все близьке до ідеального. Я її зараз при самому оптимістичному підході продав би за 2 тисячі доларів, після підписання закону продав би за тисячу. Втрата тисячі доларів мене аж ніяк не лякає, якщо я навіть зможу купити за 5 те, що зараз продають за 7-8. Я у будь-якому випадку не втрачу, як і більшість таких ніщебродів, як я. А от, наприклад власники ланосів і "китайців", особливо, куплених із салона, втратять. Але ж так не буває, щоб усім було добре, правда? А взагалі мене радує не можливість пригнати собі інокорч - скоріше за все, особисто я не ломонусь зараз продавати Славуту і купляти іномарку, бо і потреби нагальної немає, і фінансів на щось путнє особливо немає. Мене радує сама тенденція - нарешті ми починаємо у автобізнесі просуватися в бік цивілізованого ринку, на якому і нові авто, і секонд, матимуть більш-менш адекватну ціну, тому що продавати 5-6-річнні авто з пробігом у пів ресурса за 70-80% початкової вартості, або нові ланоси по ціні нової фабії у Європі, як було у нас - це повний неадекват.