♂
Машина: платиновая МашКа
Длина: 115030мкм
|
Японамати! Окрім зазу нікого не було!? Мічурін,ну ти читай уважніше,що пишу.
В 1997році задача була врятувати рядового Райана ЗАЗ.Так,тільки ЗАЗ.Бо криза,якщо ти не забув,бо тільки на МеМЗі працювало біля 10 тищ на той час. І що до 3тує за славуту. 1. Згадай,що я казав за рентабільність і собівартість. Так от тоді ми почали знову давати по декілька тищ на місяць. На планові показники (50тищ авто в рік ми не вийшли,але завдяки певній реструктуризації витрат ті 30 чи 40тищ авто в рік були в "+". 2. Кажеш вона копійки коштувала? А скільки ти заробляв в 1998році. Здається мені,що 200 баксів вважалися дуже не поганою зарплатнею. Не дуже то і розгонишся за новою славкою. На що мене тоді вистачило, так тільки на таврію б/в. А сенс взагалі з'явився вже при Васадзе.
І я ще раз тобі нагадую. Мені начхати на ЗАЗ,по великому рахунку,але саме завдяки державній програмі у нас стали робити авто в Луцьку,в Черкасах,в Сімферополі, в Кременцучі, в Соломоново. До речі Шкода працює і досіівони так само активно лобіювали заградмита. Мічурін,де праведний гнів в бік Шкоди? Що за однобокий підхід? ЗАЗ, ВАЗ, ГАЗ, Чері, Джилі, Шкода, Кіа, Хюндай,Мерседес навіть. А це в першу чергу люди,з/плати,податки. Забороняли? Обмежували? Може не варто зашорюватися на один ЗАЗ. І хто нам доктор,що вляпалися в гімно і не змогли вибратися з нього,тим самим влізши в затяжну кризу!? Знову Всадзе?
ЗІ. Ну ЯКБИ китайці погодилися і купили той ЗАЗ,то ні гада у них би не вийшло. Бо я тобі знову нагадую: собівартість,попит. Якщо твоє авто не купують,то хоч взагалі прибери податки - до жопи... кароч,дива не сталосяб.
ЗІІ. І хто кому доктор,що шкода там дешевше? Васадзе? Податки? Чи може сама майжефольксваген? Відповідь проста як двері: ринок,є попит-буде пропозиція.
І поки буде хоч який попит на той заз,він буде жевріти,але робити свої повозки. Розумієш,не БАЖАННЯ Васадзе,а ПОПИТ середньстатичного УКРАЇНЦЯ,який буде купувати той ЗАЗ. А як показує статистика українець БАЖАЄ купувати ЗАЗ,виводячі його в лідери продажів. Ферштейн про що я? І васадзе,як бізнесмен,буде повним ідіотом, якщо перестане випускати свої повозки,при таких розкладах.
Я взагалі не розумію оцих крокодилячих сліз і "правєдного гніву" в адрес Укравто. Не подобається- ніхто не заставляє,вибір слава Богу був (взагалі шикарний!) і є. І буде, бо не совок.