Показать сообщение отдельно
Старый 13.04.2008, 01:06   #3
ATOM
Гость

По умолчанию Re: Re: Re: ТАВРИЯ ЛЮСЬКА-ПОДСНЕЖНИК

Ну тепер Люсьці залишилося тільки радувати очі перехожих...
Звісно ще зачилишилися різні дрібнички, але в цілому перший етап проекту закінчився...

На днях ощасливи Люську комбінованими поліками, нормальним лючком безнобака, підсвіткою багажніка, безрамною щіткою дворніка..

Останніх пару днів Люська бігала по тернопільським дорогам...

вот такі ми гарні на 5-му км

А це мо коло стадіону

І ще така народна фото-творчість

Ну і ще жменька фоток з з АТОМ-ного пікнічка в суботу, з власницею, її сестрою, одноклубниками і мною )))

Хочу сказати велике дякую ВСІМ хто допоміг мені втілити цей проект в життя: Тернопільському Тюнінг Клубу за підтримку, Юлі за донора і фінансування проекту, коханій жінці за те що терпіла мої тавродні, баті за гараж...

І ще велике дякую тим хто приходив в гараж і помагав, а ткож тим хто тим чи іншим чином сприяв проекту:

OUTRAGEOUSу - з ним ми все починали
ЧОРНОМУ за сідухи, обвіси, оптика
G@RMONу за купу робіт! особливо рожева кришка фільтрика і супермега класний настрій в гаражі
Pashky за рожеві супорта
Девілу за рожеві диски
Рулону за за покраску оних..
NAZIKу МЕГАдякую за всі роботи по електриці та акустиці і за супер ціни на все що я брав!
M@Dmanу за дизайн стрекози і задній бампер
Руслану на ринку "Мотор" за класні ціни на запчастини
Ron1a за опомогу в гаражі і походи за пивом )))
FARAONу за стелю йо-йо-йо!!!
Chukу за подіуми і ще купа всього
Федіру за ті мега катки, які не влізли в люську
Lesukу за поради і допомогу в гаражі
OMARу за поради і за ГТЦ і окреме дякую всьому таврофоруму який створим стомільонів тисяч тем по ремонту та тюніху
Гуменюку за супортіща ))
Сліку за фен і поради по скловолокну
Евілу за допомогу в гаражі
ZTVRу МЕГАдякую за сварочні роботи!!!!
Тані за шумку і бутрани і фотки
Rammsteinу за один мільйон робіт в гаражі
Назару 100NXу МЕГАДЯКУЮ за болгарочку і за акустику майже даром і за допомогу і ше панель яку зняли за 20 хвилин...
Азуру за допомогу в гаражі і за транспорт
Андрію Гіві мегадякую за сто тищ робіт по доводці таврона і за шпакльовочні роботи і за те шо терпів скловолкно!
AMUR-A Вікторії за вініли
Васі Неопрену за акуратні пороги і монтаж сідушок...

фух... ніби нікого не забуф...

Одним словом!!!! МИ МОЛОДЦІ!!! Проект Люська-Підсніжник зібрав навколо себе купу чудових людей...