Цитата:
Сообщение от cj_bionic
О, оце дякую за інфу про зріст, в мене 199. Дуже переймаюся з простору у авто. У таврії мені нормально, але позаду сісти може тільки маленька дівчина
От якби у вас був вибір бу дизель кенгу та емгранд - щоб ви взяли зараз, якщо хотіли би частіше подорожувати? Мені кенгу подобається, але за ту ціну все ж таки бу, та відносно не дешевий ремонт. Проте оцінковка, простір, економія (1грн на 100тку).
Емгранд виїжджає за рахунок ціни та усіляких допів. А як у нього з прохідністю, з лісами-полями? В порівнянні з тавром хоча б?
|
Прохідність класна за рахунок високого кліренсу та більших колес, багато де, де на славуті я обережно обїжджав ями емграндом пролітаю не пригальмовуючи. Але потрібно враховувати що база набагато довша - на перших порах я кілька раз "сідав" на пузо на крутих з'їздах/виїздах з дороги.
Стосовно питання про кенгу чи емгранд - це все таки різні машини

Якби зараз був вибір що брати, я б все рівно вибрав емгранд, тому що кенгу мені не подобаються ззовні. Але в кенгу є переваги, це практичність і не так падає ціна на вторинному ринку, що теж треба враховувати до купівлі авто.
Причому емгранда я б напевно дивився б/у з пробігом 30-40ткм. - авто фактично нове, а ціна в 1,5 рази дешевше ніж в салоні.