Цитата:
Сообщение от >Zhek@<
КУК и Володимир, не подумайте что я туплю и не учитываю ваши советы, но может получится обойтись малой кровью ?
Смотрите, я только что замерял и получаетя самое больше утоплена труба по которой заходит воздух (она же большая труба), а малая труба утоплена получается на 15 мм, а если поделаю приличные скосы по всем четырём сторонам ??? что скажете ?
Вот фото.
|
Аеродинаміка штука серйозна, і якщо той капелюх розрахований на рівну стіну, то краще його ставити на рівну стіну, бо потім будеш мерзнути зимою. В мене на роботі конвектора з такими самими капелюхами, то зимою в добрий мороз на рівній стіні вони обмерзають льодом і навіть за відсутності вітру горіти не хочуть доки не обстукати лід. На будь яких інших моделях конвекторів такого не замічав. Тай взагалі ці ужгородські конвектори з приколами, у нас в одній аптеці ставили такий конвектор, все зробили по феншую, але доки на вихлопну трубу не вчіпили коліно щоби зробити вихлоп не вбік а догори, горіти він не хотів.
Ще врахуй такий нюанс, що конденст буде намерзати на стінах, від цього за рік-два посипеться штукатурка з пінопласту.