Цитата:
Сообщение от Yurasvs
Я уже писал, что надо немного изменить концепцию, и тогда спрос будет бешеный.
|
Я не ставив собі за мету робити з цього бізнес. Я хотів газ за мінімальну ціну, але повертатись до карбової системи (ГБО2) я не хотів. Початково цілився на драйвери форсунок в парі з мікасом, але проаналізувавши складнісь такої системи в цілому, вирішив що можна зробити все простіше на одному контролері але з більшою автоматизацією і більш гнучкими настройками. Тому спочатку це був по суті драйвер форсунок, лямбдаемулятор і т.д. в одному флаконі, а потім вже додавались датчики, писались під них алгоритми.
Цитата:
Сообщение от Yurasvs
Сделать синхронизацию от трамблера, добавить ДАД и управление бензоклапаном. Получить простой комплект, пригодный для установки на карбовые машины без бензоЭБУ.
|
1. Щоби реалізувати такий проект, потрібно мати карбову машину якої в мене нема. Якби була, то думаю так би і поступив.
2.Синхронізація з трамблером, то не є по феншую, так як не буде точності вприску. Тут потрібно один датчик на штифт маховика, а другий або на вінець, або на шестерню ремня ГРМ.
Цитата:
Сообщение от Yurasvs
Настройку смеси можно даже без компа, тремя потенциометрами (холостые, экономный режим и мощностной), интерфейс с компом и лямбдазонд опционально. Чтобы в любой глухой деревне могли поставить.
|
Сумніваюсь що без використання 3Д таблиць паливоподачі в однією формулою можна описати паливоподачу. Дуже багато факторів впливають напаливоподачу.