Цитата:
Сообщение от кук
Як розуміти "міцніша" ? Крута сталюка завжди щербиться та кришиться, м"яка- гнеться. Що є міцність у леза ножа? Давайте визначимось в критеріях! Була сталь, я ніколи не щербилась від такої ж, чи каменюки, чи кісток ворога? Ой, не вірю. Чим ця сталюка відрізняеться від сталі стамески, рубанка, сокири- дерево ріже, камінь не бере???
|
кук, ну збільште ж фото, там чітко вино заминання РК від простого стругання соснової деревяшки. Під "міцніша" я мав на увазі хоть трішки більшу твердість сталі.
І так, для ЕДЦ ножа я виберу більш "пластилінову" сталюку, ніж супер-тверду, саме за те що як тут вище написали - її можна виправити за 20с.
Ну але ж і мякість має свою межу - те що вище на фото чистої води знущання.