Показать сообщение отдельно
Старый 13.01.2017, 19:39   #2
Michurin

Michurin

Машина: Славута 1.2L, 2004-го року народження, Рено Сандеро 1,4, 2011
Длина: 117180мкм
Диаметр: 38мм

А ще з передачею неактивного номера від однієї людини до іншої багато приколів. У кума був колись "джинс", потім йому на роботі видали телефон і він "джинсом" припинив користуватися. Якось я не зміг додзвонитись куму на робочий номер і вирішив подзвонити на старий "джинсовий". Підняло трубку якесь пяне бидло, я вибачився, пояснив ситуацію, але бидло сказало, що недавно купило цю сімку і по пяні почало погрожувати "знайти і набить е...ло" (як би, за що? За те, що "хто ти такий, що ти мені дзвониш"). У відповідь я сказав, що уже знаю, де він і хто він і уже виїжджаю бить е...ло йому , на що бидло відключило телефон. Дрібниця, а неприємно. А ось у куми проблема куди серйозніша: купила київстарівську сімку і буквально через тиждень їй почали щодня дзвонити колектори і вибивати бабло. При цьому пояснень, що цей номер куплений тиждень тому, вони тупо не чують (вони в принципі нічого не чують), а по обкурці читають стандартний текст з вимогами і погрозами. З рештою, кума мусила викинути сімку (як це зробила попередня власниця-боржник) і купити іншу. А через пару місяців колектори будуть наярювати черговій невинній жертві, яка купить тіпа новий номер київстар з такою ось історією.