Показать сообщение отдельно
Старый 17.01.2017, 19:02   #99
Paradox

Машина: Славута 1.2Li
Длина: 560мкм
Диаметр: 0мм

Цитата:
Сообщение от AnSansey Посмотреть сообщение
Хто особисто ВАМ забороняє це робити?
Хоч три?
І мова йде не про страшилки а про обєми адаптаційних робіт. Які мають бути проведені.
І колега з дилера он висловився що "плахой імпартьор дручит", не розуміючи одного факту, що є гарантійні зобовязання, забезпечення безпеки, екксплуатаційні особливості продукту, які закладені заводом виробником, підвтредженні тестуваннями, перевірками, сертифікатами незалежних органів. І певно тому Дилеру (на Шевченка я так розумію), ще не доводилось мати юридичну роботу з клієнтами та страховими компаніями. І це на страшикли а просто дотримання договірних зобовязань. Якщо я як виробник сказав що ось це так сяк і так, а якщо щось з того буде не так - я виправлю. Але якщо до мого сяк і так додали пуць? Що я маю гарантувати?
Это касается говновагов и мазды. Любой тойотовский мотор проедет без отжигов на газу минимум 300000 километров. Это наблюдения. У знакомого на королле до замены мотора (решил менять мотор а не делать клапана) прошла 450000. Фольксваген за это время на бензине поменяет два мотора и четыре ДСГ
Paradox вне форума