26.01.2017, 10:49
|
|
♂
Машина: платиновая МашКа
Длина: 115030мкм
|
Цитата:
Сообщение от Kvarz
А это вообще интересно.
Упустим момент нарушения на первом съезде.
Итак, два автомобиля, двигаются по главной дороге, но один продолжает движение по главной, а второй съезжает на второстепенную.
Согласны?
Так кто должен кому уступить?
Читаем пункт 16.14:
Вспоминая свое обучение, и изучение очередности проезда перекрестков, моя память подсказывает, что первым покидает перекресток тот, кто движется по главной. Вторым покидает перекресток тот, кто съезжает на второстепенную.
Но в сегодняшней трактовке пдд, я такой зависимости не вижу. Вопрос открытый.
|
Кварц, сідай - два.
Їдуть по рівнозначній. Згадуючи своє дуже-дуже давнє навчання,я пригадую що є золоте правило - ПЕРЕШКОДА СПРАВА! І на здивування,пдр зі мною погоджується
10.3. У разі перестроювання водій повинен дати дорогу транспортним засобам, що рухаються в попутному напрямку по тій смузі, на яку він має намір перестроїтися.
За одночасного перестроювання транспортних засобів, що рухаються в одному напрямку, водій, який знаходиться ліворуч, повинен дати дорогу транспортному засобу, що знаходиться праворуч.
Що маємо? Один їде не перестроюючись, інший (червоний) перестроюється. Відповідно він і повинен дати дорогу. Ну це ж як бубльгум! А ти придумав якусь заплутаний і не логічний порядок.
0 (0)
|