Показать сообщение отдельно
Старый 16.02.2017, 16:29   #19
Langolin

Langolin

Машина: Dacia Sandero 2014 1.2
Длина: 17540мкм
Диаметр: 29мм

Цитата:
Сообщение от Petro Посмотреть сообщение
Ну я не знаю про, що зараз ТС але трапляються варіанти
Ну от наприклад
https://setam.net.ua/auction/201076

DAEWOO NEXIA, 2007 Стартова ціна: 36 200.00 грн

Схема така: реєструєте себе і тещу. Ви пропонуєте 37 286, ваша теща 372 860 і все. Далі ніхто не торгуватиметься, потім теща відмовляється і ви переможець
Вважаете всіх інших дурнями?
Ставки ставляться тільки згідно визначеного одного кроку ставки. Наприклад, 1000 грн. Можна зробити особливу ставку - але вона не буде видна іншим. Інші також можуть зробити особливу ставку, відмінну від кроку, та ви її також не побачите. Переможець визначиться тільки по закінченні аукціону.
Як правило, реєструютьтся покупець і 2 підставні особи. Покупець робить першу ставку в першу секунду аукціону, і підставні роблять свої ставки. Ставку можна робити, здається, один раз у десять хвилин. Дуже важливо підставним одразу по закінченню 10 хв. робити ставки по черзі, поки не набереться сума, більша за реальну вартість авто. Щоб реальний опонент не встигав поставити свою ставку. Якщо встиг - не пощастило, необхідно знову нашому покупцю ставити вищу ставку на крок, якщо ще є сенс. Все.
Наприклад, продається ланос за 40 т. грн, крок 1000 грн, реальна ціна приблизно 70-80 т.грн. Наш покупець робить першу ставку 41 т.грн., і підставні кожні 10 хв. (здається, може більше, давно приймав участь як підставний ) ставлять ставки, доки ціна не підніметься до 80-85 т. грн. Далі один з підставних виграє аукціон. Звісно не платить у встановлений строк, як і другий підставний. Гарантійні внески вони (будемо вважати 1000 грн.) втрачають - ці гроші їм дає реальний покупець (той, хто їх "наймав"). Далі реальний покупець, який є третій на черзі купує авто за 41 т грн. + втрачає 2 т. грн. Реально авто йому обходиться в 43 т. грн+ оформлення.
Якщо-ж ще хтось встиг зробити ставку в процесі, тоді діють по ситуації, або як я писав, або ставлять особливі ставки.
Langolin вне форума  
0 (0)