Цитата:
Сообщение от soladko
У меня от лямбды заводской разъем, заводские провода, пайки никакой нет, тоесть только то, что предусмотрено заводом. Но когда я грел ее на газу на конфорке, то отойдя от пламени и будучи горячей она показывала не 0, а около 0,070. А вот на авто именно 0,00, ну может 0,005 максимум, тоесть строго положительное но крайне близкое к 0.
|
Я так розумію що лямбда без підігріву. Можливо на авто з якого вона знята вона стояла на катколекторі, або в каталізаторі, де температура дуже висока.
Цитата:
Сообщение от soladko
Ну то такое, у вас же вообще больше 0,100 показывает.
|
У мене на ХХ відключений лямбдарегулятор, то бувають випадки що на ХХ може показувати більше 1В коли на нейтралі кочусь. Датчик температури газу від системи зеніт в мене стоїть, тобто по суті міряє температуру форсунок, і коли з високих обертів двигун переходить на ХХ, форсунки з датчиком ще гарячі, а газ в магістралі і фільтрі через малу швидкіть встигає трохи остигати, але корекція ще іде по високій температурі.
Цитата:
Сообщение от soladko
Кстати у меня был случай, когда внутри многожильных проводов в разъем масло пошло. Это был движок мота, трубка сапуна коробки перегнулась, и картерными газами через провода генератора поперло масло.
|
Можливо масло закупорило подачу кисню.