Цитата:
|
Сообщение от softm
2 Dmytro, - насчет ситации с ЗИЛом, это трындец.
Цитата:
Львів, одна із найбільш навантажених доріг Городоцька.
Їхав я за маршруткою, по правій смузі на Славуті. По лівій їхав 60 річний дідок на ЗІЛі. Незнаю чому він почав їхати в мої задні ліві двері але фактично 5 метрів моя машинка таранилась бампером цього монстра. Після чого всі зупинились, я хотів вийти і вияснити що за ... ... ... . І тут після п'ятисекундної (не менше) стоянки цей дідок дає газу і розвертає мене під 40 градусів до дороги типу "собі під колеса" протащивши мене ще 2 метри. Виходить з машини і либиться урод. Все дійство видно по подертому асфальту. Приїхали ДАІ через 20 хвилин, записали всі розміри, забрали права і сказали приїхати ввечері. Я приїхав. Віддали права і сказали щоб "кожен сам ремонтував своє авто бо, оскільки вони не бачили що відбувається, тут нереально щось вирішувати". В мене немає дверей задніх у ЗІЛа відлетіло трохи болота із бампера. В результаті ЗІЛ стояв на середині правої і лівої смуги.
Де правда в цій країні?
|
Сообщи подробности, - кто был за рулем, какой номер. И еще раз напиши, что произошло. Конечно, надо было вызвать подмогу, ктото бы да и подъехал. Дедку бы меньше быковать хотелось - 100%
|
Дякую, softm.
Я писав документ із інформацією про себе і подробицями ДТП де описав те що і тут.
Із тим всім в ДТП був перший раз тому наразі нічого не знаю не записав. На днях зайду в ДАІ і перепишу всю інфу...