Цитата:
Сообщение от soladko
был заводской тад, заменил на веол гл4 правильной вязкости, зимой масло жиже, легче включать, но 5 посвистывает чуток как и раньше, а может больше, 1 включить можно с прогазовкой или очень тяжело если машина катится, вторая при медленном включении без хруста идет, при быстром может хрустнуть. Если б кто сказал залей "вот это" и все будет пучком, я б даже залил, но кто ж так скажет....У вас на фото гл5, оно вроде как не подходит для наших синхронизаторов(типа агресивно), но ральных случаев поломки коробок от гл5 никогда не слушал, так что наверное байка...хз.
|
Я лию німецьке чи типу німецьке масло Venol GL-4. Спочатку пробував 80W-90 потім заради експеременту залив 75W-90, лию рівно до пробки. Що на першому що на другому маслі жодних приколів описаних вище нема, коробка працює тихо, 5-та не виє навіть на 50 кмг. На маслі що було залито з заводу, чи на тому густому ТАД що я залив на першому ТО, варто було швидкості впасти до 80 кмг, то зразу починала завивати 5-та. Також приколи з 1-ю та 2-ю передачами.
Цитата:
Сообщение от кук
Вона тому і чутлива, що зазори надто довільні- перше. Про це вже не раз говорилось, я приводив не раз за ці роки цитату з журналу ЗР з картинками про причини. Потім довго сперичався з Алексчуком, що не треба притирати шестерні, бо це тільки збільшить зазори в зубатих парах, а значить- стуки. Не кажучи про "точність" виконання валів та роликових безкорпусних підшипників.
|
Я не веду мову про стуки, я лив різне масло, і лив і до пробки, і по >3 літра через сапун, різниці в стуках не відчув.
В залежності від виду масла, є або нема приколи описані мною вище, тобто виття 5-ї, хруст при включенні другої, і неможливість втикнути 1-у на швидкості більше 10 кмг.
Цитата:
Сообщение от кук
Друге- вірити написаному на тарі різних віробників ? Там реальні дані?
|
З того що написано на банці, я читав тільки напис "ТАД-17и", але одне калаталось в банці туго як нігрол, а інше як легко моторна мінералка.