Воланд, можна спробувати. І тоді подивимося у кого будуть проблеми. Зразу не відреагують,але ресурс візьмуть на замітку, зчасом заявляться до адміна з наполегливим проханням дати повний доступ і далі почнеться головняк у адміна, а там може і до тебе дойдуть. Прецеденти є. При цьому, ресурсу скоріше за все буде гаплик.
В цьому один плюс - гівна від вати в інеті буде менше.
А що у мене? Ну передзвонять до мене, щоб підтвердити особу і можливо запросять, щоб написати заяву.
У тебе є можливість отримати трьошку, абсолютно реального вироку (про прецеденти пам'ятаєш?), якщо дуже повезе, то умовно.
У адміна головняк з тяганням в сбу, можливо ще щось, аж до суду. Як не крути, а власник відповідає за контент.
Форум закриють.
Хто винуватий? На перший погляд я(совковий підхід зіграє у декого), ну тіпа настучав, а насправді - ти (і подібні,матеріалу тут досить,щоб хтось реально захотів собі плюсик в карму...на службі,а можливо і підвищення) з антиукраїнськими підколками і модератор, який зобов'язаний слідкувати за контентом ресурсу.
Ну а тепер скажи що я не правий,що розклад фігня повна.
Ну так що спробуємо?
Забув. Модерів навряд чи потягнуть,але на олівець візьмуть,особливо тих сцикунів, що в Ростов лижи вострили і не платять податків.
Особисто я зовсім не хочу,щоб майданчик потридіть за політику закрився, але... Ну варіанти є.