Про парти скажу я, це моя парафія. Бувають випадки, коли шкільні меблі не міняються десятки років і перетворюються на хлам. Але у такому випадку нормальний директор виідає мозок начальнику освіти, депутатам місцевоі ради і т.д. і парти міняють з бюджету. Директор, якому це нафіг не треба за його 5-8 кгрн зарплати (погодьтесь, вагомий аргумент), виносить мозок учителю і той збирає бабло з батьків. Варіант третій: парти ще в нормальному стані, але є категорія баб серед учительох, яким обов'язково щороку треба нові штори, нові парти, новий комп і т.д. У першому варіанті бережіть директора, як зникаючий вид, у другому - якось засуджувати директора за бездіяльність з огляду на його зп, неетично, але можна частину роботи по добуванню бабла перекласти на піклувальну раду (батьківський комітет). У третьому випадку учительоху треба ставити на місце всіма доступними методами.
З.І. У мене в кабінеті партам 23 роки і вони у дуже пристойному вигляді, думаю, прстоять ще стільки ж. Шторам уже дванадцятий пішов - і хрен мені на них, висять і добре. А от гнилі вікна довелося міняти за батьківські гроші - по 200 гривень з дитини, але більше ніяких благодійних внесків протягом року, тобто, за весь рік 200 грн з дитини. І це пішло на користь дітям - стало тепліше і зимою не дме у вуха. Ось така ситуація. Як бачите, правда, як завжди, десь посередині.
Последний раз редактировалось Michurin; 11.08.2017 в 10:59.
|