Цитата:
Сообщение от Aprox
В целом, в этой идее шота есть... Но я вижу определённый изъян... Вы платите 1,5 коп/год за таврию, ТО вам страховая выдаёт, потому что ей нарать на 5 грн компенсации Вам в случае чего... А страдает владелец и страховая БМВ, в который этот гробик без тормозов влетит... И уж точно страховая на ваши 1,5 копейки не вернёт жизнь сбитому пешеходу!
|
А сучасна цивілка повертає комусь життя??? Я ж кажу Суржик КАСКО з компенсацією медицини збитому пішому. Несправна тавра з однаковою ймовірністю через власну несправність може вклеїтись як в БеМеВе так і в пішого на переході за якого доведеться сплатити не 5 грн, а тисяч 100. Тому, я не вірю, що страхова ризикуватиме, видаючи ТО і відповідно страховку наліво-направо. Крім того, є ймовірність що тавра і БеМеВе будуть застраховані в одній і тій же страховій, отже вона платитиме за все. І при такому розкладі не буде заторів на дорогах на час поки поліція встановлює хто кому Рабіновіч при ДТП. Яка різниця страховій хто неправий. Вона все одно платить за пошкоджене авто. Ризик ви оплатили