Цитата:
Сообщение от GidraM
От же говномети. Я ні разу не назвав себе патріотом. Цей пафос мені не потрібнийі взагалі не моє. Так, я не пішов добровольцем на фронт (і не піду,ну не моє це), але я не никався від мобілізацій по селах і по ростовах. Я спокійно пройшов медкомісію в военкоматі, став на облік мобрезерву, отримав на руки повістку з зазначенням куди явитися на випадок об'яви мобілізації. І тікати точно не буду,куди ж діватися як припече.
А ти Арсенчику, бронь на ростов завжди тиримаєш відкритою? А ти Саша-одесит, свою ничку в селі не прикопав? Точно не прикопав!
АО, великий "мораліст", а що в тебе з мобрезервом, оформив чи забив на то, прикриваючись своєю надуманою значущістю (в дійсності нікому непотрібною)?
|
я шота не понял, это типа в мою сторону подуло.? ну да с села я, не коренной одессит и шо.? а крайнюю комиссию в военкомате проходил год назад, 15.07.2016, все норм... годен.

не укрывался, по повестке явился. специально для вас даже фото билета могу сделать.

Вы чем на других слюни пускать лучше расскажите как там сыночек ваш, с донецка, воюет за свою "малую родину" или так и прячется в Украине.?