Показать сообщение отдельно
Старый 08.10.2017, 12:06   #7
GidraM

GidraM

Машина: платиновая МашКа
Длина: 115030мкм
Диаметр: 40мм

Цитата:
Сообщение от кук Посмотреть сообщение
Чого це зразу і плацебо? Ми ж не в поліклініці? А якщо я напишу, що після залівки та круга в 2000 км компресія і піднялась, і вирівнялась на Таврії, ще і нотаріус треба? Були заміри до і після, і не тільки на моїй, очам та манометру не вірити? Якщо КПП Славути після порції Хадо стала шуміти менше, то собі не вірити?
Тут- не райком партії, обманювати ні до чого, а вже вірити, чи не вірити- діло таке...
Вірити чи ні, лити чи не лити - діло хазяйське. Я особисто проти ХАДО. Чому? Тому що мене не влаштовує механізм роботи цієї добавки. Який він (механізм) є насправді я точно не знаю,написав тільки те,що мій мозок мені намалював. І знову ж таки:що було в двигуні твоєї таври і що стало після відомо... невідомо кому, навіть Хадо. Без розборки і дефектовки.
Чому стала тихіша кпп після хадо? Все той же самий механізм - поверхні стають більш чистішими (шероховатість поверхні). Повторююсь- МОЖЛИВО!

Чому кпп стала тихіша після доливу масла? Голод п'ятої передачі на таврі відомий всім. Ну і підвищення рівня, можливо сприяє більш якісному змащенню поверхонь пар тертя. А також масло є природним звукоізолятором. І при цьому не треба забувати,що підвищуючи рівень масла ви автоматом добавляєте в витратах пального.