Показать сообщение отдельно
Старый 09.10.2017, 21:18   #8
Michurin

Michurin

Машина: Славута 1.2L, 2004-го року народження, Рено Сандеро 1,4, 2011
Длина: 117180мкм
Диаметр: 38мм

Ну ось закінчила у мене школу дівчина - двічі була абсолютним переможцем обласної олімпіади, на всеукраїнській - диплом ІІІ ступеня. Стала студенткою Університету ім.Шевченка, фізичний факультет. Навіть не знаю, що їй тут у нас світить. Починаю "пробивать" через знайомих Німеччину. Один випускник вже там. А так, більшість, хто учив фізику, поки що ідуть в програмісти . З усіх випускників при всіх стараннях мало-мальськи розбираються в предметі відсотків 10-20, решта - гуманітарії, або повні нулі в будь-якій сфері.
З.І. Ну і, щоб не просто пофлудить, думаю, з кремнієвими панелями не все так просто, як здається на перший погляд. Була у нас тема про цікаві задачки, да заглохла. Якщо не полінуюсь, то може там сформулюю задачку і там можна буде пофлудить
З.І.З.І. Якось перед покупкою будинку довелося перезимувати у квартирі без опалення - завод перед самим опалювальним сезоном відмовився опалювати мікрорайон, а, оскільки квартиру ми уже продавали, то опалення робити не стали. У кімнаті 18м2 обігрівали масляним радіатором чи то 1, чи 2кВт. Режим роботи був такий: приблизно у 16.00 приходили з роботи, температура в кімнаті 12С. Включали нагрівник, за пару годин - 17С, до ранку - близько 20С. В 7.30 викл. і до 16.00, поки на роботі, без опалення. Витрат не памятаю, але якось пережили зиму.

Последний раз редактировалось Michurin; 09.10.2017 в 21:24.
Michurin вне форума  
0 (0)