Тема: Айфон
Показать сообщение отдельно
Старый 17.11.2017, 13:00   #15
Kaktusss

Kaktusss

Длина: 129870мкм
Диаметр: 37мм

Цитата:
Сообщение от vics13 Посмотреть сообщение
Не знаю шо ви з тими відроїдами робите шо вони у вас летять... Чи то може хронічна хвороба карми така?....
У мене зараз лєново Р770. Йому дофіга років. За весь час тільки накрився дисплей. Був куплений за 160 грн новий і власноруч помінятий.
ніколи ніяких проблем. Ну окрім шо я його експериментами можу покласти. Єдине шо бісить це неможливість окремі мелодії на сімки.
Є ще хомяк HT3 за 1500 грн. Куплений був у авральному режимі "аби шо пошвидше і подешевше". Дрімучий китай. Півтора роки - жодної проблеми. Хоча і падав і шо з ним тільки не було... Жодних проблем. За такі гроші я йому пробачу усі проблеми. А здохне - хєр з ним. Плакати, як власник іпхона хе над єкраном із зеленою смужкою, не буду.
У малої. J5 2016. Так, Гнусмас.... За рік жодних проблем. Суперамолед екран - бімба. Куди там іпхонам... Зараз обновився до відроїда 7.1. Навіть я бачу що працювати став реально швидше. Проблем із софтом немає. Ваще ніяких проблем.

Нє, можете вважати що я, злидень, виправдовую відроїд бо заздрю яблодрочерам бо сам не можу купити огризок. Пофіг.
ага был у меня этот аппарат. На свою цену экран норм но не более