Показать сообщение отдельно
Старый 05.01.2018, 17:15   #76
Michurin

Michurin

Машина: Славута 1.2L, 2004-го року народження, Рено Сандеро 1,4, 2011
Длина: 117180мкм
Диаметр: 38мм

Цитата:
Сообщение от Kvarz Посмотреть сообщение
А не задумывались об отличиях методики подсчетов средних зп?

Прикиньте процент реального сектора, и конвертов. Плюс уклонение от налогов, скрывая уровень доходов.

Реально прозреете.
Денис, так не можна! Не можна розраховувати законні штрафи, спираючись на те, що переважна більшість громадян приховує свої доходи і не платить податки! Якщо це визнати, то грош ціна такій державі. Я отримую офіційну ЗП і вважаю, що середній штраф, який перевищує 10% середньої ЗП неприпустимий. Головне - не розмір штрафа, а невідворотність покарання. Саме з цим у нас проблеми. Арсен правильно написав: злісний порушник і невеликими штрафами назбирає собі значну суму і гривень і штрафних балів, а незлісному буде достатньо і помірної суми, щоб бути більш дисциплінованим і уважним. А то за такою логікою можна і смертну кару за крадіжку гаманця повернути.
Тепер що до зниження швидкості до 50км/год. А, взагалі, хтось аналізував, скільки ДТП у нас відбувається в містах при швидкостях порядка 60км/год? Тобто, наскільки зменшиться аварійність при зменшенні швидкості на 10км/год?Може все таки проблема не в тому, що їздили 60км/год, а проблема в тому, що перевищували 60км/год? Якби баришня у Харкові їхала не 100, а 60, може, не було б цього страшного дтп?
Вважаю всі ці "закручування гайок" натуральним популізмом. Я й так швидше 70 по місту не їздив, навіть у Києві у потоці, де всі їхали не менше 90. А тепер буду їздити 60 по спідометру, що відповідає реальним 55 - менше на 4-й передачі не вийде, а на 3-й їздити я не алігарх.